Filosofie

De naam Bergkristal heb ik bewust voor mijn schoonheidssalon gekozen omdat Het Bergkristal het meest zuivere en zuiverende mineraal van alle edelstenen is. En de basis van alle huidverzorging is zuivering.

Bergkristal Salon voor Schoonheid & Wellness – met airconditioning – is een professioneel ingerichte ANBOS-salon met een uitstraling van welkome rust. In deze prettige salon krijgt u niet alleen een vakbekwame behandeling en deskundig advies, maar ervaart u echte persoonlijke aandacht en ontspanning.

Werkelijke schoonheid zit van binnen. Uw uitstraling wordt bepaald door een groot aantal factoren. Zo wordt de conditie van uw huid naast (het ontbreken van) een goede huidverzorging mede bepaald door de constitutie van lichaam en geest. Binnen deze filosofie heb ik bewust mijn opleidingen voor Chakra-therapeute en Schoonheidsspecialiste aangevuld met de specialisaties Acne, Shiatsu en Manuele Lymfedrainage. Vanuit deze holistische visie analyseer ik oorzaak en gevolg en behandel ik meer dan uw huid als som der delen.

Daarom ziet u er dus weer stralend uit na de behandeling met visie bij Bergkristal, dé ANBOS-salon in Hekelingen voor Schoonheid & Wellness!

Het Bergkristal behoort niet bij een specifiek Chakra maar geeft stroming aan alle Chakra’s indien deze in balans zijn.

1e Chakra: Wortel Chakra: Muladhara
2e Chakra: Heiligbeen: Svadhisthana
3e Chakra: Zonnevlecht: Plexus Solaris
4e Chakra: Hart Chakra: Anahata
5e Chakra: Keel Chakra: Vishuddha
6e Chakra: Derde Oog : Ajna
7e Chakra: Kruin Chakra: Sahasrara