Specialisaties: Acne

Acne of (jeugd-)puisten, hoe kom je eraf zonder onnodige littekens?
Natuurlijk wil je af van die pukkels. Maar hoe kom je er eigenlijk aan?

Acne ontstaat door erfelijkheid, hormonen of micro-organismen (bacteriën). Heb je aanleg voor acne, dan zal je puisten ontwikkelen die verergerd kunnen worden door genoemde oorzaken, maar ook stress en hygiëne kunnen een rol spelen.

Omdat acne een veelvormige huidziekte is geef ik geen vluchtige behandeling, maar hanteer ik een deskundige en professionele acne-behandelmethode inclusief (product-) adviezen.
Dat betekent dat je er zelf ook hard aan moet werken: discipline thuis met dagelijkse huidverzorging en opletten met hygiëne en voeding. Zo krijgen we samen je acne onder controle zonder onnodige littekens!
Je kan straks gewoon weer over straat zonder nagestaard te worden.
En met je stralend herstelde huid ga je s’avonds en in het weekend weer lekker met je vrienden en vriendinnen stappen, sporten en zwemmen.

Met acne ga je dus naar Schoonheidssalon Bergkristal!
Met ernstige acne (Acne Conglobata) ga je naar je huisarts. Hij of zij helpt je altijd met antibiotica of een hormoonkuur. Voor de niet-medische maar wel gediplomeerd specialistische behandeling van de gewone acne (Acne Vulgaris) heb ik met diverse huisartsen in Spijkenisse en Hekelingen een samenwerkingsverband.
Wil je een professionele behandeling in een rustige airconditioned salon?
Wil je tevens goed advies en heb je doorzettingsvermogen? Bel dan met Bergkristal Salon!