Specialisaties: Shiatsu

Voel u energieker, oog mooier en laat uw levensenergie stromen!

Wat is Shiatsu?
Shiatsu is een combinatie van drie massagemethodieken; de Chinese drukpuntmassage (acupressuur), de Japanse In-do (de weg naar balans tussen lichaam en geest), en de Japanse Anma (ontspanning).
Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (met behulp van de duimen, vingers en handpalmen), rotaties en manipulaties op diverse punten op de meridianen (energiebanen) van het gehele lichaam.

Wat doet Shiatsu?
Shiatsu is voor iedereen geschikt, ongeacht de leeftijd of geslacht. Shiatsu helpt blokkades op te heffen en bevordert balans tussen lichaam en geest. Shiatsu harmoniseert de energiestroom en leidt naar rust, geconcentreerdheid, welbehagen en dus lekker(der) in je vel zitten. Shiatsu activeert onze zelfhelende kracht waardoor vaak klachten verdwijnen. In de cosmetiek werkt Shiatsu o.a. op vochtbalans, lymfecirculatie, rimpels (ogen, mond en hals), ooghuid, lokale roodheid, allergische (jeukende) huidreacties, acne en bevordering juiste hormoonwerking.

De diepere werking van Shiatsu is krachtig en preventief. Kortom, Shiatsu ontspant en verbetert / handhaaft:
* uw gezondheid en
* de gezondheid van uw huid

Shiatsu is veel meer dan zo maar een oosterse massage. Het is re-balancing, laat uw levensenergie stromen, spreekt uw zelfhelende krachten, die ieder mens van nature heeft, aan en laat u weer stralen! De Bergkristal Salon Shiatsu gelaatsmassage is een unieke behandeling en duurt totall ongeveer 50 minuten. Ook bij Shiatsu geldt de kracht van de herhaling: in kuurverband bereikt u een optimaal resultaat.